Påskhelg

Och inte en kotte i hela huset! Försökte pigga upp mig med att köpa 2(!!!) kilo godis idag men det hjälpte inte, åt två bitar o nu står resten kvar. Ätit för mkt den här veckan ändå. Gimp och jag roar varandra. I torsdags blidde det öl och dans och hemgång kl 4, samt ett arbetsapass på 8 timmar igår, lagom bakfull och inga som jobbade för det va röd dag. Sprang som e dåra men kul var det (ibland). Hem direkt efter jobbet och somna på en gång, och en del va ju tvungna att jobba idag oxå (inte jag som tur var). Har varit och handlat påskmiddag och vart på systemet. Avocado + Skagen och sen fläskfilé med champinjonsås och ris efter, ska sätta igång och laga snart. Utgång förmodligen efter det. Ser fram emot o få shaka lite.

Schmucket!


Hard work work


Jobbet  var som vanligt, stressigt men oxå ruskigt kul! Fick reda på att jag ska vara klar med utbildningen till områdesledare den 16 juni, vilket är väldigt snart, men hur kul som helst.
En nyhet som däremot var mindre kul är att läckan i badrummet i nya lägenheten fortfarande inte är fixad, vilket innebär en fördröjning på två veckor till innan vi får flytta in. Både jag och Gimpan är så lagom roade. Det positiva är att vi inte behöver betala nåt på hyran denna månad och våran snälla rörmokare låter oss gå in i lägenheten och ta mått även fast de jobbar. Dessutom hinner jag väl packa klart oxå vilket jag annars nog inte hade hunnit med.

Hittat två grundstenar (i wiah) till min walkin-closet (japp, kommer faktiskt ha en i nya lägenheten, too good to be true).

Dessa super snygga jeans från Rock&Republic, Victoria Beckham


samt denna väska från DKNY, som skulle passa utmärkt till vardags, då min lilla gucci passar bäst i alla lägen i utelivet



dessutom skulle båda två passa ännu bättre med min nya trench

 

..gorgeous.

My bag

My bag


RSS 2.0