Det blir inte av

..att åka på någon längre resa i höst/vinter på grund av en stor händelse som sker i höst, vilken jag inte kan gå inte på riktigt än. Istället blir jag kvar på jobbet fram till jul och drar i vår istället förmodligen. Däremot SKA jag åka iväg två veckor i sommar det är solklart. Med G förmodligen men vart?

Dagen har bestått av en riktig frukost (för en gångs skull) hos syrran, var där på middag igår och orkade inte åka hem. Det var grymt mysigt att träffa henne och T igen! Har jobbat resten av dagen, och blev kvar en timme som vanligt för att ringa runt och täcka upp schemat. Har nyss kikat på Top Model och kom på nu att jag la in köttfärs på tining, men orka laga mat nu? Måste iof ändå göra matlåda så lika bra, är sjukt pigg, har absolut ingen aning om hur jag ska kunna ställa om dygnsrytmen tills nästa vecka när jag kör öppningar.

Snart helg, och jag är ledig (YES) men dock stägning fredag, mindra bra. Undrar om jag kanske ska bjuda hit folk på melodifestival och drinkar på lördag, har FÖR mycket energi att göra saker nuförtiden, vilket gör mig lycklig för det var totalt tvärtom förut. Måste svänga förbi frissan också, håret är sjukt risigt.

BUT WHAT TO DO?
Kort, halvlångt eller långt som nu???


jag hitta min baby iaf:


Sjukshopping

Vinterförkylningar må vara det tråkigtaste som finns. När man inte är jättesjuk men inte heller frisk, utan bara går runt som en blek slashas och gör slut på allt toapappaer i hela lägenheten för att näsan vägrar sluta rinna. Att man dessutom smittar ner sin roomie är inte heller så snällt. Men imorgon blir det upp till jobbet - work must go on. Idag blir det fönstershopping på nätet samt en tripp till affären. Får fira alla hjärtansdag med mig själv, så lite tröst grejer måste jag faktiskt ha. Får drömma om dessa vårmunderingar istället för att drömma med honom.
Man kan ALLTID lite på H&M
Den svarta klänningen kommer att bli ett måste!

Hittade även lite smått från ASOS, de kan liva upp våren en skvätt:



Han by the way kanske ska få en liten hälsningom jag vågar. Elin sluta fega ur!! Ha en trevlig valentine hoppas ni har någon att dela den med.


En vecka i livet

Som har gett mig mer än hela min tid jag varit på jobbet!
Varit på kurs på huvudkontoret hela veckan, Basic Shift Managment. Och detta måtte då vara den mest lärorika peridoen i mitt liv. Jag åkte dit som en virrpanna och nu står jag här helt plötsligt med 2 sjukt fina diplom, en utmärkelse "Deans List" vilket i korthet betyder att jag fick bäst resultat på kursen tillsammans med en annan tjej, av 24 deltagare. Dessutom har jag knutit kontakter över hela Sverige och haft en sjukt rolig vecka med en sjukt snygg utbildningsansvarig! Som dessutom sa, när jag skakade hand och tacvkade för en grymt bra jurs att "Vi kommer ses snart igen, det är jag säker på".

Snälla låt mig vara på kurs i typ 2 veckor till?

RSS 2.0