B-day!

Födelsedagen igår blev lugn men mysig. Världens bästa Ginny väckte mig med tårta och presenter och hennes morfars egenkomponerade sång, hon e vädligt söt den där tjejen. Jobbade ett kort pass och fick ännu mer tårta och presentkort av chefen. Begav mig hemmåt för att sedan åka till stan och äta en grym thailändsk middag med mamma och pappa, där det blev mycket snack(mest från in del) lite skumpa och ännu mer paket.

Så har man fyllt lagligt även i USA, och vad finns det mer att fylla nu? Fyllt: krogen åldern och systemet åldern. Tills syrran kom på, när jag pratatde med henne på telefonen "JO Elin du kan fortfarande vänta tills du är 23 då du får åka på ålandskryssning själv". Tack syster nu har jag en till ålder att se fram emot ;)

Fick en efterlängtad digitalkamera av mami o papi, ikväll är det fest och imorgon laddar jag upp lite ångestbilder (mot ginnys vilja) på min bilddagbok (adress nedan).

så slutet gott allting gott, nu blir det till att röja lägenmhet, sola, shoppa och till systemet. bråttom!!

oops

elinmollstam.bilddagboken.se
skulle det förstås vara

bild-uppdateringar

Ja från och med nu går det bra att spana in elinollstam.bilddagboken.se oxå.
Och på födelsedagen om 2 veckor blir det för hoppningsvis en digitalkamera så då ska jag börja stå upp för min passion för att eka papparazzi och ta för många onödiga kort :)

sensaste uppdateringarna oxå:
varit sjuk i 8 dar nu, längtar tillochmed efter jobbet, det är inte okej?
ginny har gjort den snyggaste tatueringen kag sett på länge, så jag tillbringar dagarna med att smeta helosan och fundera på om jag oxå ska göra en?
schlager-helg hos mami o papi, gratis massage, hemlagad mat och en massa vila!

över and out


RSS 2.0