Updates

Nu tycker väl både jag och andra att det är dags att jag sätter igång med bloggen igen efter ett uppehåll på sisådär några månader. Men nu känner jag att det finns för mycket att berätta och skriva om så nu kör vi igen :)

Förra gången berätta jag lite om vad som skulle hända. Turkiet var sjukt sjukt sjukt sjukt bra! 14 dagar spenderades i 40 gradig värme med massa ögongodis och trevliga vänner. Jag och G trivdes som fisken i vattnet både med varandra och Alanya. Vi träffade ett gäng som jobbade på rockbaren The Doors med vilka vi umgicks med en del, strötsköna! Fick även jobb på midsommarafton som värdinnor och hade stört kul!

Och bebisen då? Sist var hon i 6 månaden. Nu har vi kommit långt (nej bebisen har vägrat dyka upp) men BF datum var i fredags (20e) och idag är det den 24e så när som helst dyker lillan upp! Jag har införskaffat mig födelsepresenten idag, vilken jag inte kan skriva om här (ifall syster läser) men snart får jag väl ett sms om att de är på väg till BB så jag berättar mer sen!

Idag har jag träffat Alex, shoppat och fikat JAG ÄLSKAR lediga dagar.
Jobbet går för övrigt väldigt bra. Har skiftledar verifiering onsdag + torsdag lite ´pirrigt.
Vi hade massa betygssättningar i sommras, jag blev utnämnd till bästa arb. ledare och fick en resa till LONDON!
Whoa va? Heöt sjukt kul. Jag och G drar (hon fyller 20 den 5e så blev födelsedagspresent till henne) den 25-29 oktober. JAG FÅR TRÄFFA MAJA!!!! LYCKA!


Mer updates snart nu ska jag sova, börjar 6 imorgon (borde bli förbjudet med tidiga mornar).

RSS 2.0