Hatar måndagar..

För det är alltid så sjukt mycet att göra på jobbet. Idag ahde jag ca 150 mail att sortera ut (bla 80 jobbansökningar att sålla ut) och en del ekeonomi-arbete.

Nu har jag precis ätit en nice middag med G och D. Rostade rotfukter, sallad och chorizo. Har uteslutit bröd och mkt pasta senaste dagarna, känns inte lika tungt och lättare att träna.

Funderar på en Lasse konsert på Zinken den 9e aug, men då blir det iod en ev, birthda-arty för Tina så får försöka hitta biljetter in i det sista isf, dock är det snart slutsålt..

2 veckor till semester och innan det borde jag rekrytera ca 20 pers, sortera 700 högar med papper och göra massa schemor. Men har ingen motivation så gör bara det nödvädigaste, som att dricka kaffe och snacka skit, mkt trevligare!

Imorgon blir det picnic med kära Tina om vädet tillåter, annars kanske en fika? Ska till syster och hänga med henne och systerdotter på kvällen.. Till helgen blir det förhoppningsvis drinkar och ett kärt återseende. Även middag, boule och öl i nacka.
So long folks...

Back on track

Nu är jag på gång igen.. promise!
Juli och halva sommaren har redan gått?
Vår/sommar-månaderna började riktigt bra, jag hittade en Elin jag hade saknat.
Dock försvann känslan en bit in på juni, men jag drog till Hultsfredsfesivalen (kommer ett inlägg om det senare) och hade en så kallad time of my life. Efter att ha tagit över rollen som ansvarig (vill inte riktigt kalla mig restaurangchef än) på restaurangen så blir det jobb hela juli. Men den 25e blir det semester igen!

Ger¨några inblick på sommeren so far, to be continued..


Innan utgång hos Tina

Systerdotter börjar bli stor

Tältuppsättning på hultan

1:a dagen @ hultsfred, någon är lycklig?

Midsommar

I´ll be back babys..

RSS 2.0